About this project

War Museum

Back to Projects
Overview

We have been engaged to overhaul the original installation of heat rejection cooling.

Scope

The Imperial war Museum, Manchester, is an award-winning design situated on the upwardly generated Salford Quay and a figure head of the redevelopment areas providing a charitably operated educational facility for all ages.

War
Museum

Photo of riverside
Objective

We have been engaged to overhaul the original installation of heat rejection cooling and offer a fully inclusive service in assisting in planning procedures through to a new chilled centralised system that will significantly reduce the environmental impacts and continue to assist with cost reduction to this fantastic facility.

Completion:

2019

Featured Jobs

AFC Wimbledon

View Project

Oval Cricket Ground

View Project